Thursday, February 18, 2016

Idei pentru recilare.

Nimic nu se pierde, totul se transformă. Iată câteva idei pentru refolosirea unor obiecte mai vechi sau transformarea acestora în ceva nou. 

Măsuță și scaun pentru copii-retro chic. 
Mobilerul din imagine s-a aflat într-un stadiu avansat de uzură. Astfel piesele au fost demontate, șlefuite și revopsite în două culori rezultând un finisaj vesel și nou. O atenție deosebită s-a acordat pieselor din lemn masiv. Acestea au fost șlefuite și lăcuite acordând o grijă specială detaliilor precum îmbinarea dintre talpă și laterala vopsită a mobilierului. 
Lucrarea a fost realizată de studio-ul ALIEN DESIGN, fiind un unicat. 
Acesta este acum disponibil pentru cumpărare - vezi acum pe OLX





Măsuță de cafea-Caffe palet 
Măsuța de cafea este realizată dintr-un palet reciclat având un finisaj excepțional. La acest palet au fost adăugate un set de picioare dintr-un lemn de secțiune groasă. Acestea duc cu gândul la aspectul de palet dar totuși prin modul deosebit de îmbinare transfomă măsuța dintr-o simplă modificare de palet într-o veritabilă piesă de mobilier. La partea superioară a fost așezat un blat din sticlă fumurie cu marginile șlefuite. 
Lucrarea a fost realizată de studio-ul ALIEN DESIGN, fiind un unicat. 
Acesta este acum disponibil pentru cumpărare - vezi acum pe OLX. 





Ceas sau pick-up? 
Pentru împătimiții de vinyl iată un accesoriu interesant. Acest ceas de perete cu aspect de pick-up a fost realizat dintr-un aparat pick-up (SONY) nefuncțional la care au fost aduse anumite moficări. Astfel prin decupare s-a creat un spațiu în care a fost montat un ceas Quartz nou. Prin montarea ingenioasă, schimbarea bateriei la ceas devine foarte usuară și simplă. Piesele mobile precum platanul, care folosește drept cadran pentru ceas și brațul de pick-up au fost lipite într-o poziție fixă. Pentru montarea usoară pe perete a fost adagat un șnur de agățare. Această soluție a fost aleasă deoarece astfel este foarte ușor să poziționezi ceasul în poziție dreaptă după montare. 
Lucrarea a fost realizată de studio-ul ALIEN DESIGN, fiind un unicat. 
Acesta este acum disponibil pentru cumpărare - vezi acum pe OLX